Contacteer ons

Bij MCA-vastgoed verdwijnt uw pand niet in de massa!
Dat is al een uitstekende vertrekbasis!

Welkom op de vernieuwde website van MCA-Vastgoed.  In de menubalk kan u uw zoektocht naar een onroerend goed in ons aanbod concreet en doelgericht ingeven en bekijken.  Vindt u niet dadelijk wat u zoekt, contacteer dan GSM 0485 34 56 71 of mail naar info@mca-vastgoed.be.

MCA-Vastgoed is dagelijks tussen 08:00u en 19:00u telefonisch bereikbaar, ook in het week-end of op feestdagen.  Er zijn constant dossiers in voorbereiding van de te koop stelling, dus bel ons.  Zo bent u er als eerste bij, een woord is een woord.

Bovendien verdwijnt u bij MCA-Vastgoed niet in de massa panden, die dan meestal nog als websitevulling bedoeld zijn of vaak op wens van de eigenaar mee in de hoop mogen worden aangeboden.  Dure prentjes en creatieve slogans zijn leuk maar…..

MCA-Vastgoed gaat voor realisatie en gaat niet mee in grote beloftes of ogenschijnlijk aantrekkelijke korte duur-contracten.

Bij MCA-Vastgoed rekent u op realisatie, degelijke begeleiding met kennis van zaken en een bijzonder interessant netwerk zowel voor kleine als voor grote investeringen.