Bouwgrond te HASSELT (3500)

€ 135.000

Foto 1 van 8
Algemeen
Prijs
:
€ 135.000
Adres
:
Borggravevijversstraat 23, 3500 HASSELT
Bewoonbare opp.
:
288 m²
Grondoppervlakte
:
653 m²
Perceel breedte
:
12,5 m
Omschrijving

Corona maakt tuin en terras nog belangrijker.  Bij MCA-Vastgoed vindt u deze bouwgrond.  Uw droomwoning bepaalt u zelf. Dergelijke bouwpercelen zijn schaars.

Bouwgrond voor een half open bebouwing in bosrijke omgeving.  De Borggravevijverstraat Hasselt-Bokrijk is een fantastische ligging om er te bouwen en te wonen.  Met 6a 53ca perceeloppervlakte biedt deze kavel een ideale oppervlakte om er uw wooncomfort én een achterliggende tuin in een bosrijke omgeving een plaats te geven.  Een opportuniteit om in Hasselt uw droom te realiseren.  Ook kinderen en viervoeters kunnen hier zalig ravotten terwijl u geniet van de zalige rust en een barbecue op uw zonneterras.  Bouwgronden, zeker op een dergelijke locatie en met deze oppervlakte zijn schaars.

Met deze interessante verkaveling bieden we 3 gezinnen een gelegenheid om een droom waar te maken.  Meer en meer zullen we snakken naar buitenlucht, een comfort dat niemand u nog kan afnemen.

De ligging is een ideale kruising tussen natuur, winkelcomfort en werkgelegenheid, want:

Wandelafstand: 3 minuten (500 meter) naar natuurgebied De Borggrave Vijvers, Bokrijk domein

Scholen, sport en recreatie, BuSO KIDS, Sint-Jozefinstituut Bokrijk, diverse scholen centrum Hasselt….., Domein Kiewit, Kinderboerderij, ….

Winkel, werk: fietsafstand Corda Campus (2 km); afstand centrum Hasselt: 4 km; afstand op- en afrit E313 & E314: 9 km….  Baanwinkels Genkersteenweg/Hasseltweg: 3 km

 

Lot 1:

Vooraf: voor de correcte en gedetailleerde stedenbouwkundige inlichtingen en bouwvoorschriften verwijzen we naar de downloads in bijlage.

Situering bouwgrond: Borggravevijverstraat nummer 23 (onder voorbehoud)

Bestemming: ééngezinswoning of zorgwoning.  Nevenbestemmingen complementair aan het wonen zoals vrije beroepen, diensten, kleinhandel (geen horeca toegestaan), zijn onder voorwaarden toegelaten.

Oppervlakte bouwgrond: 653 m², half open bebouwing links

Straatbreedte: 12,50 meter

Perceeldiepte: 50 meter (links); 49,28 meter (rechts).  Afstand zijgevel perceelsgrens: minimum 3 meter.

Voor het bouwvolume (bewoonbare oppervlakte) verwijzen we naar de bouwvoorschriften en het verkavelingsplan.  Er wordt steeds aangeraden om een bouwplan vooraf met de Dienst vergunningen door te spreken.

De oprit dient gemeenschappelijk te zijn met de aansluitende bebouwing.

Nutsvoorzieningen:

  1. Riolering: de loten/woningen kunnen worden aangesloten op de gracht in de aanpalende straat.
  2. Elektriciteit en kabeldistributie: kost voor aansluitbaarheid werd inmiddels aan Fluvius betaald.
  3. Aardgas: is reeds aanwezig voor het perceel.

Boscompensatie: maakt deel uit van de stedenbouwkundige vergunning.  Het perceel is bebost, maar er is toestemming om de begroeiing te rooien zonder boscompensatie, aangezien het bos jonger is dan 22 jaar.  De oudere eiken en houtkant aangegeven op het afpalingsplan (zie bijlage) dienen wel behouden te blijven.

Er werd bij akte een
erfdienstbaarheid van ondergrondse doorgang van nutsleidingen, gevestigd en dit links van lot 1.


De hierboven opgegeven informatie en maten zijn dan ook indicatief en onder voorbehoud.  De gegevens te vinden op de website, inclusief de downloads, of die verleend worden in het kader van de dienstverlening, worden u louter ter informatie aangeboden en wij geven geen garantie dat deze informatie betrouwbaar, volledig en pertinent is.  Aan de ter beschikking gestelde gegevens kunnen geen rechten ontleend worden.

Aarzel niet de vastgoedmakelaar te contacteren voor meer info.  MCA-Vastgoed is dagelijks tussen 08:00u en 20:00u (week-end en feestdagen inbegrepen) telefonisch bereikbaar.  Bel zeker naar 0485 34 56 71.  Mailen kan naar marleen@mca-vastgoed.be.  Laat dan zeker uw contactgegevens na: naam en telefoonnummer en dan bellen wij u terug.

 

Financiƫle Info
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied met landelijk karakter
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Type dak
:
Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat