Aankoopbemiddeling

Graag een second opinion bij aankoop vastgoed ?  Doe dan beroep op MCA-Vastgoed als onderhandelmakelaar.  Nieuw ?  neen, in Amerika een evidentie.

Wist u dat MCA-Vastgoed ook efficiënte begeleiding biedt bij het aankopen van vastgoed ? Zelfs zonder de makelaar van het pand te zijn !

Het aankopen van vastgoed is een zeer verstrekkende financiële beslissing, die uw leven - en dat van uw naasten - grondig kan veranderen.

Het zou jammer zijn u enkel te laten overmannen door emoties en daardoor misschien blind te zijn voor bepaalde aandachtspunten...

Eén enkel gesprek kan u op weg helpen, uw beslissing versterken óf laten herzien. Een second opinion van een erkend vastgoedmakelaar, met name vastgoedcoaching... kan u véél geld uitsparen of u voor verkeerde 'investeringen' behoeden. U kunt ook gestaafd worden in uw beslissing, wat op zich meer gemoedsrust geeft.

“ik wil dit pand, maar hoeveel mag/moet ik ervoor betalen, wat is het waard ?  Ik durf of kan niet onderhandelen als het voor mezelf is.  Help !”

Bij deze vragen helpt MCA-Vastgoed u heel graag.  Mensen die hun huis willen verkopen schakelen bijna altijd een vastgoedmakelaar in.  Maar bij de aankoop van een huis laten kopers zich zelden of nooit begeleiden door een professional.  Toch is juist bij de aankoop van een eigendom de toegevoegde waarde van een vakkundige makelaar zeker zo groot.

MCA-Vastgoed is hierbij voor u uw deskundige raadgever en professionele onderhandelaar. Wij helpen u om zo veel tijd en geld te besparen.  Wij assisteren u dan ook bij het kopen van uw droomhuis aan de juiste prijs!

Praktijkgerichte antwoorden, een eerlijk advies. Dat krijgt u via vastgoedcoaching door MCA-Vastgoed.

Een mail naar marleen@dehuizenschatter.be met als onderwerp “vastgoedcoaching”.