Winkelruimte te HASSELT (3500)

€ 4.500

Algemeen
Prijs
:
€ 4.500
Adres
:
Zuivelmarkt 14, 3500 HASSELT
Bewoonbare opp.
:
182 m²
Bouwjaar
:
2020
Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR Hasselt centrum.  Een nieuwe ontwikkeling van de Raamstraat met doorsteek naar de Zuivelmarkt.  De binnenstad blijft inzetten op het imago van Stad van de Smaak en gebruikt elke opportuniteit om het wonen zo gezellig als mogelijk te maken.

Genieten in een nieuwe hotspot van het culinaire district van het centrum ?  In deze quartier mogen we u een uniek handelspand van 182 m² gelijkvloers met supplementair bovenliggend terras van 80 m² te koop of te huur aanbieden.  U wil er een winkel, een shop, een horeca-uitbating beginnen ? Veel passage alleszins gegarandeerd.
Tegen de glazen gevel-vitrine gelijkvloers is er over de ganse breedte mogelijkheid tot het plaatsen van tafels en stoelen op het privé-terras en via een private trap (bijkomend 18 m²) is er nog een bijkomend bovendek-terras van 80 m².

Dit in opbouw zijnde handelspand zal bereikbaar zijn via de doorsteek van de gekende Zuivelmarkt-Raamstraat, links van het mosselen-restaurant de Caracole tot aan de Raamstraat, tot nu toe gekend als de “La Bottega-straat”.
Zijdens de Raamstraat wordt er een nieuw pleintje aangelegd waaraan de terrassen en handelsruimte van deze verkoop grenst.  Voor de Raamstraat, lang een vergeten steegje, betekent deze ontwikkeling de lang verwachte opwaardering.

Grote troef bij dit dossier zijn:

  • de grote glazen vitrines, een belangrijk pluspunt voor welke uitbating dan ook: winkel, zelfs kantoor met een laagdrempelige toegang
  • de hoge plafonds (4,5 meter hoog) in de ruimte gelijkvloers

Interessant te vermelden: Zijdens de Raamstraat komt het woonproject de City Loft.  Ook de druk bezochte belevingswinkel van La Bottega, een gevestigde waarde, kent zijdens de Raamstraat een inkom.  Passage Raamstraat voor het woonproject City Loft zal zeker worden gepromoot.
De ruimtes worden casco (winddicht) opgeleverd, voorzien van alle inleidingen nutsvoorzieningen.  Het terras boven zal gebruiksklaar worden afgewerkt.  Timing werken: in de loop van juli zijn de ramen geplaatst.  Kandidaten (zowel verhuur als verkoop) kunnen best snel contact opnemen met MCA-Vastgoed.
Bent u nieuwsgierig naar meer info, een mooie brochure wacht op u.  Maak hiervoor een afspraak via 0485 34 56 71.  U vindt ons tijdelijk, na afspraak, in de Kapelstraat 21 Hasselt.  Een mailtje mag ook: marleen@mca-vastgoed.be

Financiƫle Info
Energie certificaat
E spec
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Plat dak
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Aansluitingen voorzien
Comfort binnen
:
Dubbele beglazing
Bestemming
:
Commercieel
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat