Winkelruimte te HASSELT (3500)

€ 3.500

Algemeen
Prijs
:
€ 3.500
Kadastraal inkomen
:
€ 4.500
Aantal douchekamers
:
1
Adres
:
Botermarkt 14, 3500 HASSELT
Bewoonbare opp.
:
256 m²
Voorgevel
:
6 m
Omschrijving

Winkel met veel stockruimte en buitenkoer op een top ligging Botermarkt 14 Hasselt.  Deze winkel is vlak aan de Grote markt gelegen en op 50 meter van de drukste handel-as Koning Albertstraat-Hoogstraat-Demerstraat-Zuivelmarkt.  Deze winkelstraat is gelegen tussen de Hoogstraat (hoek "Scherpesteen") en de Zuivelmarkt met de bekendste horecazaken van Hasselt.  De winkel (gelijkvloers) heeft een gevelbreedte van netto 6 meter en een diepte van 22 meter.

De winkel heeft achteraan heel wat stockruimte (achterbouw en ook nog een tussenverdieping bereikbaar via vaste trap in de winkel achteraan).  In deze verdieping zou men bovendien nog stockverkoop kunnen doen.  U maakt bijgevolg de winkel zo groot als u zelf wil.  Een interessante opportuniteit.  
Op deze locatie wordt uw zaak vlot gevonden en bespaart u heel wat marketing-kosten.

De basishuurprijs bedraagt € 3.500 + aandeel onroerende voorheffing (maandelijks voorschot van € 375). Nutsmeters elektriciteit, aardgas en water op naam van de huurder.  De winkel is vrij in overleg met het vastgoedkantoor MCA-Vastgoed.  Meer info enkel via makelaar MCA-Vastgoed, dagelijks bereikbaar op 0485 34 56 71.  Geen algemene kosten.  

Financiƫle Info
Energie certificaat
EPC No.20230116-0002782287-KNR-1


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriƫntatie achtergevel
:
Zuidwest
Type dak
:
Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Niet aanwezig
Comfort binnen
:
Alarm
Bestemming
:
Commercieel
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat