Winkelruimte te HASSELT (3500)

€ 5.700

Algemeen
Prijs
:
€ 5.700
Kadastraal inkomen
:
€ 10.177
Adres
:
Kapelstraat 40, 3500 HASSELT
Bewoonbare opp.
:
348 m²
Voorgevel
:
15 m
Omschrijving

Te Huur: Exquisiete winkelruimte met bijzondere geveluitstraling

Dit vakkundig gestileerde en monumentale pand, waar jarenlang een bekende modezaak was gevestigd, staat te huur. Het winkelpand is instapklaar en perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een unieke en prestigieuze locatie.  Deze verhuring betreft het volledige pand, dus de winkel van 358 m² met  woonst (groot appartement op de 2e verdieping).

Kenmerken van het Pand:

·        Ruime indeling: Voorzien van verschillende ruime paskamers, ideaal voor een comfortabele en luxe winkelervaring.

·        Veiligheid: Uitgerust met een modern alarmsysteem en een rolluik voor optimale beveiliging.

·        Extra comfort: Inclusief een nette WC voor klanten en personeel.

·        Uniek terras: Een ruim terras biedt de perfecte setting voor evenementen, productlanceringen of sfeervolle bijeenkomsten.

·        Indrukwekkende etalage: Met een etalage van maar liefst 15 meter is dit pand een echte blikvanger en ideaal voor window-shopping maar waarbij u de klant aangenaam ontvangt.

Dit handelspand biedt niet alleen ruimte en comfort, maar ook een bijzondere sfeer die elke winkelervaring onvergetelijk maakt. De unieke combinatie van historische charme en moderne faciliteiten maakt dit de perfecte plek voor een nieuwe winkel, een pop-up store (vraag naar de voorwaarden mbt termijn), of een flagship store.

Locatie:

Gelegen in een winkelstraat omgeven door andere prestigieuze winkels en horeca, trekt deze locatie dagelijks veel voetgangers.

Waarom dit pand huren?

Een unieke kans om uw merk te vestigen in een iconisch en stijlvol pand.

Ideaal voor het organiseren van evenementen en productlanceringen dankzij het ruime terras en de indrukwekkende etalage.

Instapklaar en voorzien van alle moderne gemakken en veiligheidsmaatregelen.

Grijp deze unieke kans en maak van dit monumentale pand het nieuwe thuis voor uw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

De vermelde huurprijs is enkel voor het commercieel gedeelte: gelijkvloers met verdieping 1.  De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder.

MCA-Vastgoed is dagelijks telefonisch bereikbaar op 0485 34 56 71. Met plezier maken wij voor u een afspraak voor een plaatsbezoek.

Financiële Info
Energie certificaat
EPC No.20240601-0003268160-KNR-1


Stedenbouwkundige informatie
G-score
:
Klasse B
P-score
:
Klasse B
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Airconditioning
Type dak
:
Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Enkel kasten
Beglazing
:
Dubbel
Comfort binnen
:
Airconditioning, Alarm
Bestemming
:
Commercieel
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat