Duplex/Penthouse te DILSEN (3650)

€ 362.846

Algemeen
Prijs
:
€ 362.846
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal douchekamers
:
2
Garage
:
1
Adres
:
Oude Kerkstraat 57, 3650 DILSEN
Bewoonbare opp.
:
164 m²
Bouwjaar
:
2022
Omschrijving

Dit nieuwbouwproject ligt in een rustige buurt waar het oude Paenhuys van Oud-Dilsen, het woonhuis uit de 18de eeuw de oudste kern vormde.  Einde 19e begin 20ste eeuw was hier een stoombierbrouwerij die er de bieren Dilser Blond en het tafelbier Mosa Worth brouwden.  Later deed de brouwerij dienst als depot van het Campinabier.
Het is een kleinschalig project (slechts 5 ruime luxe-appartementen) met zoveel meer wooncomfort en luxe voor de nieuwe bewoners.  De appartementen bevinden zich in twee afzonderlijke gebouwen, welke zich situeren rond een centraal binnenplein.
Elk appartement heeft 2 slaapkamers, 1 of 2 douchekamers, een wasplaats/berging; een volledig uitgeruste moderne keuken en een comfortabele living alsook een mooi terras.  De appartementen zijn standaard voorzien van vloerverwarming via aardgas.  De appartementen worden volledig afgewerkt verkocht en zijn voorzien van een kwalitatieve inrichting.
Materialen en kleuren zijn vrij te kiezen.  Vandaar dat we bij de foto's renders in wit, zwart en houtkleur hebben laten maken.  Ook de douchekamer meubels kunnen nog in verschillende kleuren worden gekozen.  Vloer en wandtegels zijn overal in travertin.  De vloerverwarming is op aardgas. Elk appartement heeft een dakoppervlakte tussen 28 m² en 66 m² voor zonnepanelen.  Voor dit duplex appartement 3 is de dakoppervlakte voor zonnepanelen= 66 m². Deze zonnepanelen werden nog niet geïnstalleerd, meerprijs op aanvraag.  Voor elk appartement is een privé berging voorzien en een privé carport met stopcontact voor elektrische auto of fiets.  Naast de parkings is een aparte fietsenstalling voorzien waar ook de vuilbakken komen te staan. G-score: B; P-score: B.
Dilsen-Stokkem geniet van een vlotte verbinding naar Genk, Maaseik en vlakbij de Rijksweg van Maasmechelen.
Na een telefonische afspraak met MCA-Vastgoed (dagelijks bereikbaar, ook in het week-end !) laten we u met plezier de werf zien.  Voor een afspraak of meer inlichtingen belt u dus naar 0485 34 56 71, ook buiten kantooruren bereikbaar.  Een mailtje mag ook naar marleen@mca-vastgoed.be, wij reageren zeer snel.
Prijszetting appartement 1, gelijkvloers: € 362.846 waarvan constructie-aandeel: € 306.619,59 (+21% BTW) en grondaandeel: € 56.226,24 (+12% registratierechten).
Ontvangt u graag een detail overzicht van de prijzen van alle appartementen, mail dan naar marleen@mca-vastgoed.be
en wij bezorgen u dit met plezier.

Financiƫle Info
Prijs
:
€ 362.846
Grondaandeel
:
€ 56.226
Gebouw
:
€ 306.620
BTW Gebouw
:
€ 64.390
Registratierechten
:
€ 6.747
Honorarium notaris
:
€ 2.513
Honorarium notaris inc BTW
:
€ 3.041
Diverse kosten
:
€ 1.000
Totale kosten
:
€ 75.179
Totale kostprijs
:
€ 438.025
Energie certificaat


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Nee
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Type dak
:
Niet meegedeeld
Aansluiting aardgas
:
Ja
Aansluiting waterleiding
:
Ja
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Lasten
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat